Entry 2

Oro’s dagbog, Entry 2: Jagten af Lilla Forrædere

Efter at have klaret vores første test er vores brogede gruppe af galninge nu blevet stillet en opgave, hvor vi skal ud på en lang og farlig rejse. Vi har nedkæmpet hobgobliner, sabeltigre, hekse, og vi undslap med nød og næppe en blå drage. Tak, Tymora – du er en sveske.
Gruppens forskelligheder begynder så småt at skabe konflikter. Forhåbenligt er det blot en passerende fase. Trods min fortid er det heldigvis ikke mig, der bliver konfronteret – men jeg er jo også trænet i at undgå konfrontationer. Dilemma: Hvad de ikke ved, har de ikke ondt af. På den anden side har de måske fortjent at vide mere om mig, hvis vi skal rede verden sammen. Måske vil de endda være forstående, når de kender min historie. Der er i hvert fald ikke nogen grund til at fortælle noget med mindre, at de spørger.

Darion: Han er ung, men han har hjertet på det rette sted. Især når det kommer til Dain. Jeg forstår ikke helt, hvad de to har gang i.
Dain: En glad dværg er en mæt dværg. Og en mæt dværg er en effektiv kriger.
Haldur: Jeg tog fejl angående Haldur. Der er flere ting, der stadig undrer mig ved ham, men han er bestemt en garvet kriger.
Ielenia: Jeg tror, at hele denne situation, vi befinder os i, er ekstra fremmed for hende, og oven i det er de andre er på bagbenene i forhold til hende. Jeg tror ikke, at de forstår hende. Jeg havde muligvis haft det på samme måde, hvis ikke jeg var halvt elver. Som jeg gættede, er hun stærk. Endnu en grund til at være på hendes gode side.

Entry 2

Adventure time! Brodosonix Bottger