Dains dagbog - den første rejse

Dains tanker:
Oroheithas Silverdawn (Oro) En utilregnelig tyv, men dog en rart bekendtskab der gladeligt deler mad. Jeg er glad for mad. Slightly Positive
Darion: Et oprigtig og loyal menneske. Lidt firkantent i sine holdninger og besat af tanken om at jeg er besat Neutral
Haldur Wyndweir: En diciplineret person, med klare holdninger. Neutral
Ielenia: Hun er godt nok nærtagende. Jeg forsøgte at være forstående men så kastede hun stink magi på mig. Jeg tror jeg holder mig væk fra elvere i fremtiden. Jeg forstår dem ikke Slightly Negative

Tanker om sidste session:
Der var en uges fred i byen, hvor jeg hyggede mig med Storm Jernkranie i smedjen og talte med Kiira Jernkranie, hans søde datter. Jeg blev også gode venner med Wulfar Skjoldkrone, som er guildleader i Suzail.
Derefter indkaldte Magister Evendur Sinas os til at forfølge en dessertør ved navn Idrianna og hendes kumpaner (En gnom, dværg, tiefling og en mand fra østen).
Vi rejse afsted på en lang tur, og det gik egentligt ret fredelig – vi smadrede en par dumme Hobgoblins og flygtede fra en drage og bekæmpede nogle kæmpe katte. Endelig befandt vi os i en sump, hvor vi dræbte en heksekvinde og tvang en anden til at flygte. Det var en fornøjelse at få strukket de gamle ben igen. Det er dog hårdt for mig at følge med disse unge skabninger og den besværlige elver. Jeg håber min gamle krop kan holde til det.
Min teori er at Idrianna har en af de 5 Artefakter – så vidt Haldur Wyndweir sagde, kunne det være timeglasset?

Tanker om mine evner:
Jeg føler mig i bedre kampform en nogen sinde. Det må være alt den friske luft. Jeg har autoritet til at skræmme Hobgoblins med de bare ord, og jeg har styrke til at tage flere slag en jeg har kunnet før. Måske er der en mægtig kriger i mig, som altid har ventet på at komme i form?
Jeg tror snart den trofaste økse skal skiftes ud med noget større – måske en Maul, som kan smadre to Goblin hoveder på én gang!!!

Dains dagbog - den første rejse

Adventure time! Brodosonix Crown